Homertrainers – hvad er det og hvordan fungerer det?

Med en hometrainer kan du træne på racercykel hjemme i stuen – det vil sige du bevare eller forbedre din form om vinteren, hvor der typisk ikke er cykelvenlig vejr. En hometrainer fungerer således, at man piller baghjulet af og så kobler man selve cyklen til maskinen. Så kan den via en app simulere en cykelrute, som du kan følge med virtuelt på din iPad eller iPhone – skidesmart! Faktisk findes der større communities, hvor du kan cykle med eller mod andre i virtuelt onlineverden, hvilket øger det sociale engagement væsentligt, selvom du blot cykler hjemme i stuen.

Der findes en hometrainer jeg kan absolut kan anbefale, og den hedder Wahoo KICKR Core Hometrainer – en fantastisk maskine, som er den seneste i Wahoo’s fede indendørs cykeltrænere. Den er blevet mere lydløs end nogensinde før, og så understøtter den alle udbredte softwares som Zwift, Bkool & TrainerRoad og så videre.

Denne Wahoo træner kan bruges på alle MTBs og Racercykler med og uden skivebremser. KICKR-funktionen gør at du får en meget præcis performance analyse, mens at Wahoo ACCU og Wisper tech gør udførelsen nærmest lydløs.

Træneren er nem at klappe sammen og er derfor meget transportabel og ligetil at tage med på farten.

Oversættelsesbureau